Home PageΧωρίς κατηγορίαΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΔΥ

Οκτ 04

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΔΥ

Σας ενημερώνουμε πως στο σχολείο μας κατά το τρέχον σχολικό έτος 2021-22 έχει συσταθεί και θα λειτουργήσει κάθε Τρίτη Ε.Δ.Υ. (Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης) που αποτελείται από την Δασκάλα του Τμήματος Ένταξης, την Ψυχολόγο και την Κοινωνική Λειτουργό.

Η Ε.Δ.Υ έχει ως σκοπό την διερεύνηση και τον εντοπισμό των εκπαιδευτικών και ψυχοκοινωνικών δυσκολιών των μαθητών/τριών και την υποστήριξη τόσο των ίδιων, όσο και του οικογενειακού τους πλαισίου.  (Σημειώνεται ότι η εξέταση μαθητών/τριών από το ΚΕΔΑΣΥ (πρώην ΚΕΣΥ) γίνεται αποκλειστικά και μόνον εφόσον έχει προηγηθεί αξιολόγηση και παραπομπή από την οικεία ΕΔΥ.)

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να έχετε συνάντηση συνεργασίας μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση και να την αποστείλετε μέσω των μαθητών/τριων στον/στην εκπαιδευτικό της τάξης ή να το δηλώσετε ηλεκτρονικά  στο chrouchrou@sch.gr  ή κάθε Τρίτη  στις 09:40-10:00 και 11:30-11:44 στο τηλ. 2310.478.104 (κ Χρύσογλου Χαρά δασκάλα ΤΕ, κ. Ευαγγελία Ανδρέου ψυχολόγος, κ. Κιουμουρτζή Ειρήνη κοινωνική λειτουργός).